Informatikai megoldások

A GLH-Consulting Tanácsadó Iroda munkatársai az információtechnológia különböző területein több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkatársaink 1995 óta vannak jelen a magyar és külföldi informatikai piac on. Büszkék vagyunk arra, hogy a piacon eltöltött évek során több jelentős projektben bizonyíthattuk szakmai rátermettségünket, tudásunkat.

Legfőbb célunk, hogy teljeskörű támogatást nyújtsunk Ügyfeleinknek ahhoz, hogy azok megfeleljenek a gazdasági kihívásoknak, megtartsák és erősítsék piaci szerepüket, valamint eredményesen vehessék fel a versenyt versenytársaikkal is.

Cégünk olyan informatikai szolgáltató, melyet magas szolgáltatási színvonal, ügyfélközpontú, korrekt üzleti magatartás, megbízható, stabil, és jól kiszámítható működés jellemez. Magasan képzett csapatunknak köszönhetően képesek vagyunk széleskörű műszaki ismeretek mellett jól bevált módszertanokon alapuló munkavégzésre, a legújabb technológiák alkalmazásával.

Minden projektben törekszünk arra, hogy megértsük Ügyfeleink üzleti folyamatait, valamint a megvalósítás során elkötelezett együttműködésben dolgozunk Velük, prioritásaik és lehetőségeik széles körű figyelembevételével.

Újdonságok
Állásajánlat
Cégünk Java programozót keres.
GYIK
Gyakran Ismételt Kérdések